party huren feest materiaal thierryfun

De partners van Thierryfun


We zijn al jaren actief in onze sector en hebben al met vele verschillende bedrijven samengewerkt. We kunnen je dus goed helpen bij jouw keuze.

We hebben met onderstaande cateriaars, animatoren, verhuurders,.. reeds zeer succesvole partnerschappen aangegegaan. Ze gaan allen zeer professioneel te werk en hebben een echte passie voor hun vak. Maak een keuze uit onderstaande menu om meer informatie te krijgen:

  • catering
  • animatie
  • licht en geluid
  • feestbus
catering traiteur kerksken haaltert
zaal huren catering traiteur

Hof ten Eede

Tal van ervaring in het verzorgen van buffetten, communies, bruiloften, cocktail bars, en nog veel meer. Ze beschikken over een kleine zaal die plaats biedt aan 50 personen voor een diner of 100 personen voor een receptie en een grote zaal dat geschikt is voor een dinner van 250 personen of een receptie van 350 personen.

Naast zijn eigen feestlocatie, ontfermt Hof ten Eede zich over de catering van elk type event – privé of corporate – eender waar in België.

bezoek de website

Pomelo

Heeft met zijn zeer uitgebreid gamma voor elk wat wils. Altijd met zorg bereid. Altijd klaar om met klasse aan uw gasten te presenteren. Pomelo Catering drukt al meer dan vijf jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld.

Naast zijn eigen feestlocatie, ontfermt traiteur Pomelo zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België.

bezoek de website

feestmaaltijd grootkeuken, catering, verhuur, traiteur
feestmaaltijd grootkeuken, catering, verhuur, traiteur

Partyz

Partyz is een jong, dynamisch bedrijf, heel gemotiveerd om jouw event tot een succes te maken. In overleg en samenspraak leven ze naar jouw event toe en zorgen ze er voor dat je zorgeloos kan genieten van jouw feest. Ze werken steeds op maat van de klant en zoeken oplossingen naar ieders budget. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij hen welkom

bezoek de website

Jan Van den Neste

Traiteur Jan staat voor een creatieve keuken met oog voor detail en kwaliteit, klassiek met een eigentijdse toets. Samen met een professioneel team verzorgen wij uw feest tot in de puntjes.Tal van ervaring in het verzorgen van buffeten, communies, bruiloften, cocktail bars, en nog veel meer.

Naast zijn eigen feestlocatie, ontfermt Traiteur Jan Van den Neste zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België.

bezoek de website

catering, hapjes, apero, huur, thierryfun, traiteur