verhuur huur feest party thieryfun

Geen evenement zonder lekker eten


We zijn al jaren actief in onze sector en hebben al met vele catering bedrijven samengewerkt. We kunnen je dus goed helpen bij jouw keuze.

We hebben met onderstaande cateriaars reeds zeer succesvole partnerschappen aangegegaan. Ze gaan allen zeer professioneel te werk en hebben een echte passie voor hun vak.

catering traiteur kerksken haaltert
zaal huren catering traiteur

Hof ten Eede

Tal van ervaring in het verzorgen van buffetten, communies, bruiloften, cocktail bars, en nog veel meer. Ze beschikken over een kleine zaal die plaats biedt aan 50 personen voor een diner of 100 personen voor een receptie en een grote zaal dat geschikt is voor een dinner van 250 personen of een receptie van 350 personen.

Naast zijn eigen feestlocatie, ontfermt Hof ten Eede zich over de catering van elk type event – privé of corporate – eender waar in België.

bezoek de website

Pomelo

Heeft met zijn zeer uitgebreid gamma voor elk wat wils. Altijd met zorg bereid. Altijd klaar om met klasse aan uw gasten te presenteren. Pomelo Catering drukt al meer dan vijf jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld.

Naast zijn eigen feestlocatie, ontfermt traiteur Pomelo zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België.

bezoek de website

feestmaaltijd grootkeuken, catering, verhuur, traiteur
catering, hapjes, apero, huur, thierryfun, traiteur

Jan Van den Neste

Traiteur Jan staat voor een creatieve keuken met oog voor detail en kwaliteit, klassiek met een eigentijdse toets. Samen met een professioneel team verzorgen wij uw feest tot in de puntjes.Tal van ervaring in het verzorgen van buffeten, communies, bruiloften, cocktail bars, en nog veel meer.

Naast zijn eigen feestlocatie, ontfermt Traiteur Jan Van den Neste zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België.

bezoek de website